• TYÖVÄEN MUSIIKKITAPAHTUMA 27.-30.7.2017 VALKEAKOSKELLA

Duunari Stand Up kutsuu työpaikkojen vitsiniekat stand up -kurssille ja esiintymään!

Nauratatko kavereita työpaikalla? Haluaisitko kokeilla kykyjäsi Stand Up -lavalla?duunaristandup-2

Hae nyt Duunari Stand Upiin! 

Työväen Musiikkitapahtuman vuoden 2017 uutuus Duunari Stand Up nostaa parrasvaloihin työpaikkojen nasevimmat sanailijat ja hersyvimmät tarinaniskijät. Kahvihuoneiden arkinen huumori sekä kriittiset ja terävät huomiot työelämästä ovat elävää ja ajankohtaista työväenkulttuuria parhaimmillaan.

Duunari Stand Upia ovat mukana mahdollistamassa SAK, Kansan Sivistysrahasto, Työväen Akatemia ja ohjelmatoimisto Junes Events.

Osallistujaksi haetaan kaikkialta Suomesta demovideoilla, joista ammattilaisraati valitsee hauskimmat. Videon teknisellä laadulla tai toteutuksella ei ole merkitystä, persoona ja hauskuus ratkaisevat!

Toimi näin:

Lähetä lyhyt esittely itsestäsi osoitteeseen info@junesevents.fi! Voit myös laittaa mukaan linkin demovideoon (esim. YouTube tai Vimeo), mutta video ei ole pakollinen!

Valitut osallistujat pääsevät 14.-16.7.2017 Työväen Akatemiaan Kauniaisiin stand upin viikonloppukurssille. Kurssia vetää stand up -alan ammattilainen, rakennusmestariksi aikoinaan kouluttautunut, mutta rakennusapumiehenä uransa työmailla tehnyt Risto Koo Järvinen. Stand up -komiikkaa hän on tehnyt 13 vuotta, joista viimeiset seitsemän ammatikseen.

Kurssin suorittaneiden ensimmäinen keikka yleisön edessä tapahtuu Työväen Musiikkitapahtumassa Valkeakoskella perjantaina 28.7.2017.

Kurssimaksut ovat:
1hh huone 200 euroa / 2 yötä, sis. ateriat
2hh huone 160 euroa / 2 yötä, sis. ateriat

HUOM! Kysy omalta ammattiliitoltasi tukea osallistumiseen!

Lisätiedot:
www.valmu.com/duunaristandup
www.facebook.com/duunaristandup
tiedottaja@valmu.com, 040 525 7176