• TYÖVÄEN MUSIIKKITAPAHTUMA 27.-30.7.2017 VALKEAKOSKELLA

Talkoolaiseksi tapahtumaan!

Työväen Musiikkitapahtumassa työskentelee joka kesä suuri määrä vapaaehtoisia talkoolaisia. Ilman heitä ei festivaalia pystyttäisi järjestämään. Nelipäiväisen tapahtuman aikana reippaita talkootyöläisiä tarvitaan mm. järjestyksenvalvontaan, valokuvaustiimiin, somistusryhmään, keittiö-, kahvila- ja ravintolatyöhön, lipunmyyntiin, siivous- ja rakennusporukkaan sekä majoitusvalvontaan. Talkoolaisten ikäraja on 16 vuotta.

Talkoolaisella ei tarvitse olla järjestyksenvalvojakorttia, hygieniapassia tai anniskelupassia. Jos sinulta kuitenkin löytyy kyseinen todistus, kerro siitä meille. Myös trukkikortista, linja-autokortista tai vastaavasta B-ajokorttia ylemmän luokan kortista kannattaa kertoa – tapahtuma saattaa kaivata kipeästi juuri sinun taitojasi.

Kiitokseksi työstäsi saat ilmaisen sisäänpääsyn tapahtumaan sekä yhden ilmaisen tapahtumarannekkeen kaverille, ruokailut työaikana ja T-paidan. Lisäksi Työväen Musiikkitapahtuma järjestää talkoolaisille erilaisia kiitostilaisuuksia sekä koulutusta.

Mikäli haluat mukaan mukavaan porukkaan ja antaa työpanoksesi Työväen Musiikkitapahtumalle, toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi talkoolaiseksi! Teemme myös mielellämme talkoosopimuksia urheiluseurojen ym. järjestöjen kanssa.

Mikäli talkootyö Työväen Musiikkitapahtumassa kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä!

Tapahtumatoimisto
Puh 040 525 7176
Email: info@valmu.com