• TYÖVÄEN MUSIIKKITAPAHTUMA 27.-30.7.2017 VALKEAKOSKELLA

Kirjaslammen tanssilava

Viehättävä Kirjaslammen tanssilava sijaitsee Mallasveden luonnonkauniissa maisemissa, kävelymatkan päässä Valkeakosken keskustasta. Kirjaksen tanssikausi käynnistyy kesäkuun alussa ja päättyy elokuun lopussa. Tanssilavalla palvelee myös kesäinen terassi.

Kesän 2017 ohjelma julkaistaan keväällä 2017.

50-luvun tanssilava on kesäiltaisin parhaimmillaan; Ilta-aurinko heijastuu laineista ja lämpimät tuulahdukset järveltä virkistävät mieltä. Kauniisti valaistu lava on palvellut tanssikansaa vuosikymmenet, ja monet ihastuneet tanssijat palaavat sinne aina uudelleen.

 

Yhteystiedot
Kirjaslammen tanssilava
Hakalantie 6, 37600 Valkeakoski (Hotelli Waltikan parkkipaikalta noin sadan metrin kävelymatka)
Puh. 040 525 71 76
info@valmu.com
Oikeus muutoksiin pidätetään.

 

Tanssilavan lyhyt esittely

Kirjaslammen tunnelmallinen tanssilava sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Mallasveden ja Kirjaslammen välissä, lähellä Valkeakosken kaupungin keskustaa (KARTTA). Tämä vanhanajan tanssipaikka on rakennettu jo 1950-luvun alussa ja sen on suunnitellut Esko Aro.
Kauniisti valaistu lava on pinta-alaltaan 320 neliötä, joten siellä on mahdollista järjestää suuriakin tilaisuuksia. Lisäksi lavan ulkopuolella on runsaasti tilaa terassille ja erikokoisille juhlateltoille. Lavan katto on korjattu osin EU:n tuella ja muutenkin rakennus on säilynyt hyvässä kunnossa. Lavan kulmassa on orkesterille suunniteltu esiintymiskoroke. Tanssilavalla yleisöä palvelee kaksi ravintolaa. Ravintolat Upea ja Kapea ovat molemmat varustettu anniskeluoikeuksin ja lisäksi niistä saa myös pikkupurtavaa ja kahvia. WC-tilat löytyvät lähellä lavaa sijaitsevasta uimalasta.

Esteettömyys

Lisätiedot Kirjaslammen esteettömyydestä ovat luettavissa täältä.

Yhteystiedot

Kirjaslammen tanssilava /
Kirjaslampi Dance Pavilion
Hakalantie 6, Valkeakoski
(Hotelli Waltikan parkkipaikalta
noin sadan metrin kävelymatka)
Puh. 040 525 71 76
info@valmu.com