INFO

TEHTAAN PILLI SOI 23.–26.7.2020!

 

Nelipäiväinen Työväen Musiikkitapahtuma on tunnettu menevistä keikoistaan, lämminhenkisestä tunnelmastaan ja nimekkäästä esiintyjäkaartistaan. Tapahtumassa kuullaan muun muassa poppia, rokkia, räppiä, työväenlauluja ja maailmanmusiikkia.

TAPAHTUMATOIMISTO

MA – PE klo 9.00 – 15.00
Kanavanranta 3A, 37600 Valkeakoski
(+358) 40 525 7177
info@valmu.com

ENNAKKOLIPPUJEN VAIHTO RANNEKKEESEEN

Ennakkolippuja voi vaihtaa rannekkeisiin 16.7. alkaen tapahtumatoimistolla, tai tapahtuman yhteydessä rannekkeenvaihtopisteellä lipunmyynnin yhteydessä.

HUOM! Lippujen jälleenmyynti, luovuttaminen oheistuotteena, kilpailupalkintona tai toisen tuotteen/palvelun myynnin yhteydessä ilmaiseksikin on kielletty.
Ainoastaan hankkimalla lippusi osoitteesta valmu.com/liput tai tiketin sivuilta, varmistat lippusi aitouden! Festivaalialueen ulkopuolella tai nettifoorumeilla myytävät liput voivat osoittautua portilla väärennöksiksi.

Emme suosittele festivaalilippujen esittelyä netissä tai somessa niin, että lipun viivakoodi näkyy kuvassa. Kuvasta on mahdollista kaapata lipputiedot, jolloin et välttämättä enää pääse osallistumaan festivaaleille. Jokaisen lipun viivakoodi on yksilöllinen. Emme ota vastuuta, jos joku varastaa lippusi koodit.

VIP

VIP-passi sisältää pääsyn katetulle alueelle ohjelmateltan päädyssä, jossa on oma baari, tyylikkäät vesivessat, langaton verkkoyhteys, viihtyisää istumatilaa ja terassi, josta suora näkyvyys päälavalle sekä ohjelmateltan lavalle. Passiin sisältyy 1 ruoka ja juoma /päivä. Lisäksi tarjolla on veloituksetta kahvia, teetä ja makeita ja suolaisia herkkuja.

FESTIVAALIALUE JA SAAPUMINEN

Työväen Musiikkitapahtuman festivaalialue sijaitsee UPM:n Tervasaaren paperitehtaan ja Myllysaaren museon pihamaalla. Lähin osoite on Kanavaranta 3, 37600 Valkeakoski.

Pääset liikkumaan rannekkeen kanssa alueelle ja pois rajattomasti päivän aikana.

Valkeakoski sijaitsee Etelä-Pirkanmaalla, noin 30 kilometriä Tampereelta. Paikalle pääsee kätevimmin bussilla. Helsingistä pääsee Valkeakoskelle pikavuoroilla ja Valkeakosken Liikenne liikennöi Tampereelta vakiovuoroin. Aikatauluja voi hakea osoitteesta www.matkahuolto.fi.

EKOLOGISUUS

Työväen Musiikkitapahtuma kantaa vastuunsa ympäristöstä. Tässä lyhyt lista vinkiksi joistakin niistä asioista, joita festarikävijä voi tehdä ympäristön eteen.

– Suosi liikkuessasi julkista liikennettä, kimppakyytejä, polkupyöräilyä sekä kävelyä
– Pissaa pissasi bajamajoihin tai pisuaareihin
– Kanna roskat roskikseen
– Kierrätä (kanna roskat oikeaan roskikseen)
– Palauta juomatölkkisi panttipisteeseen

ENSIAPU

SPR:n ensiapupiste sijaitsee tapahtuman sisäänkäynnin läheisyydessä, Myllysaaren museon vieressä.

ESTEETTÖMYYS

Työväen Musiikkitapahtuma pyrkii toiminnassaan siihen, että mahdollisimman moni pystyy osallistumaan tapahtumaan. Tämä näkyy mm. siinä, että festivaali tarjoaa vuosittain paljon täysin maksutonta ohjelmaa ja lapset pääsevät tapahtuma-alueelle ilmaiseksi.

Festivaali levittäytyy myös tapahtuma-alueen ulkopuolelle, ja musiikkia kuullaan mm. hoivakoti Väinämöisessä. Tapahtuma-alueelta löytyy maksuttomia inva-parkkipaikkoja ja inva-wc:itä ja Paperitorin edustalla on pyörätuolikoroke. Festivaalin ohjelma julkaistaan tapahtuman verkkosivuilla myös rtf-muodossa, joka on helposti luettavissa erilaisilla lukuohjelmilla. Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi maksavan avustettavan kanssa. Lisätietoja festivaalin eri tilojen esteettömyydestä voi tiedustella tapahtumatoimistosta.

KORVATULPAT

Tapahtuma-alueella on myynnissä korvatulppia. Muista suojata kuulosi.

KÄNNYKÄT

Narikassa voi ladata myös kännykän tapahtuma-alueen portilla.

LÖYTÖTAVARAT

Löytötavarat toimitetaan jokaisen tapahtumapäivän jälkeen seuraavana päivänä klo 12 Tapahtumatoimistolle. Tapahtuman aikana noutamatta jääneet löytötavarat toimitetaan Valkeakosken poliisilaitokselle, Apiankatu 5, heti tapahtuman jälkeen.

MAJOITUS

Työväen Musiikkitapahtuma tarjoaa monipuolisia majoituspaketteja tapahtuma-ajaksi.

TIETOLAN KOULU

Mökkimajoitus

Tietolan koulun pihalle palaa taas mahtava mökkimajoitus. Sinne tuodaan pieniä 2-hengen mökkejä, jotka muodostavat tunnelmallisen mökkikylän. Mökit sisältävät minijääkaapin, valon, palovaroittimen, säilytystilaa ja sähköpistokkeen. Mökkikylässä asuessasi vessat ja suihkut sijaitsevat koulun sisällä ja ulkoa löytyy bajamaja, etenkin yökäyttöön. Mökkimajoitukseen kuuluu aamupala seurakuntatalolla, joka sijaitsee aivan koulua vastapäätä.

Tietolan koulu sijaitsee Valkeakosken kaupungin keskustassa ja siitä on n.700m matka festarialueelle!

Kirkkotie 2, 37600 Valkeakoski.

EARLYBIRD-tarjous (voimassa 16.3.2020 asti) koko festivaalien ajaksi (to-su) 200€ tai 90€/pv

(lakanat eivät sisälly hintaan, lisämaksusta 10€/hlö).

Varaa mökki Tapahtumatoimistosta!

Kanavanranta 3A
37600 Valkeakoski
Puh. 040 525 71 77
toimisto@valmu.com

 

Luokkamajoitus Tietolan koululla

Hiljattain remontoitu Tietolan koulu sijaitsee Valkeakosken keskustassa. Kävelymatka tapahtuma-alueelle kestää noin viisi minuuttia. Kirkkotie 2 , 37600 Valkeakoski

– 25,00 €/vrk/hlö

Hinta sisältää patjan sekä aamiaisen viereisessä seurakuntatalossa. Omat vuodevaatteet tai makuupussi mukaan! Myös koulun suihkut ovat käytössä. Majoituksessa naisten ja miesten omat majoitushuoneet tai sovittaessa ryhmälle oma luokkahuone. Majoitusta valvovat majoitusvahdit.

Varaukset Tapahtumatoimistosta

Kanavanranta 3A
37600 Valkeakoski
Puh. 040 525 71 77
toimisto@valmu.com

VAAO Asuntola (Valkeakosken ammattiopisto, Vanhankyläntie 2)

TAMMELA-rakennus sijaitsee ammattiopiston sisäpihalla. Käynti tiloihin on rakennuksen vasemman päädyn ovesta.

Kukin Tammelan huoneisto sisältää:
– Kaksi erillistä yhden hengen sänkyä
– Kattavan keittiövarustuksen
– Ruokapöydän + 3 tuolia sekä
– Nojatuolin ja television.

Asuntolan yhteisistä oleskelutiloista löytyvät tv-tila sekä vessat ja suihkut miehille ja naisille.

Hinnat (sis. lakanat) 1hh 70€/yö tai 2hh 80€/yö.

Varaukset Tapahtumatoimistosta

Kanavanranta 3A
37600 Valkeakoski
Puh. 040 525 71 77
toimisto@valmu.com

MAKSUVÄLINEET

Maksuvälineinä käyvät pankki- ja luottokortit sekä muut lähimaksutavat. Käteinen EI KÄY maksuvälineenä suurimmassa osassa festivaalialueen myyntipisteistä.

Käteinen käy yhdellä Salakapakan ja Paperitorin myyntipisteellä, Jylhävaarassa sekä ruokamyyntipisteillä.

NARIKKA

Narikka palvelee tapahtuman maksullisen alueen portilla. Narikan hinta on 2€.

Narikassa on mahdollista myös ladata puhelinta 1€ hintaan.

PANTTI

Tapahtumassa on käytössä juomille 1€ panttimaksu, jonka saa takaisin joko palauttamalla tyhjän tölkin panttipisteeseen tai myyntitiskille, kun ostat uuden juoman.

RUOKA JA JUOMA

Festivaalilla on tarjolla monenlaista purtavaa maittavista ruoka-annoksista makeisiin herkkuihin. Lisäksi Valkeakosken keskustassa on lukuisia kahviloita ja ravintoloita. Festariravintoloissa on myynnissä alkoholijuomia. Omien alkoholijuomien tuominen alueelle on kiellettyä. Oman alkoholittoman juoman voi tuoda avaamattomassa max. 1/2 litran läpinäkyvässä muovipullossa.

TASA-ARVO:

Toivotamme jokaisen festarikävijän tervetulleeksi Työväen Musiikkitapahtumaan omana itsenään! Emme hyväksy minkäänlaista syrjintää tai häirintää esimerkiksi sukupuolen, tiettyyn etniseen ryhmään kuulumisen, ihonvärin tai seksuaalisen suuntautumisen vuoksi.
Jos näet tai koet itseesi, ystäviisi tai muihin festivaalivieraisiin kohdistuvaa käytöstä, joka tuntuu ahdistavalta tai epäsopivalta, tai ei jollain tavalla tue tasa-arvoisuutta ja yhdenvertaisuutta, ilmoitathan siitä välittömästi lähimmälle järjestyksenvalvojalle.
Toivomme, että kunnioitatte kaikkia festivaalivieraita ja kohtelette heitä kuin toivoisitte itseänne kohdeltavan.

TAKSIT

Valkeakosken Taksin numero on 0100 84777.
Taksi Hämeen numero on 0600 551111.

Taksit liikennöivät tapahtumapysäkiltä. Tapahtuman pysäkille ei voi tilata nimellä taksia etukäteen. Vain inva-taksin voi tilata nimellä etukäteen.

TUPAKOINTI

Tupakointi on sallittu sille erikseen merkityillä alueilla.

Teltoissa ja esiintymislavojen välittömässä läheisyydessä tupakointi on kielletty!

TURVALLISUUS JA KIELLETYT ESINEET

Turvallisuus on etusijalla ja alueen sisääntuloporteilla suoritetaan turvatarkastuksia. Huomioithan tämän saapuessasi.
Kieltäytyjien sisäänpääsy evätään. Jos huomaat onnettomuuden tai muun turvallisuusongelman, ilmoitathan heti asiasta järjestyksenvalvojille!
Tapahtuma-alueelle ei saa tuoda omia alkoholijuomia, eläimiä eikä vaaralliseksi luokiteltavia esineitä. Lisäksi esimerkiksi sateenvarjot ja retkituolit pitää jättää narikkaan. Alueella on myynnissä kertakäyttösadetakkeja. Esitysten luvaton taltiointi on kiellettyä. Järjestelmäkamerat ovat alueella kiellettyjä ilman kuvauslupaa (tapahtuman photo-passi).

VALOKUVAAMINEN

Jaa kuviasi somessa hastagilla #TMT2020 . Ethän kuvaa järjestelmäkameralla ilman kuvauslupaa (tapahtuman photo-passi).

WC

Tapahtuma-alueella on runsaasti sekä wc-koppeja että pisuaareja. Wc-alueella on myös inva-wc:itä. Ethän siis pissaa pusikoihin tai jokeen.