Skip to content

Jarkko Martikaisen ja Herra Ylpön näyttely avataan torstaina Työväen Musiikkitapahtumassa

JULKAISTU: 22.7.2014

Kuvataidetta: Herrat Ylppö & MartikainenTyöväen Musiikkitapahtuman kävijöille tarjoutuu hieno tilaisuus ihastella harvinaista kuvataidenäyttelyä festivaalin aikana. Tapahtuma-alueen kupeessa sijaitsevassa Kulttuuripaja Jylhävaarassa on esillä joukko upeita katseenvangitsijoita, jotka ovat kahden muusikon, Jarkko Martikaisen ja Herra Ylpön käsialaa.

Näyttelyn avajaiset järjestetään torstaina 24.7. kello 19. Jokainen on tervetullut kaikille avoimeen tilaisuuteen. Avajaisissa yleisöllä on ainutlaatuinen mahdollisuus keskustella teoksista toisen taiteilijan kanssa, sillä Jarkko Martikainen saapuu tilaisuuteen.

Jarkko Martikainen on tullut tunnetuksi paitsi sooloartistina myös edesmenneen YUP-yhtyeen laulajana. Herra Ylppö puolestaan tunnetaan Ihmiset-kokoonpanonsa keulakuvana sekä Maj Karma -yhtyeestä. Kummankin muusikon luovuus ulottuu myös kuvataiteen saralle, ja molempien työt ovat koristaneet muun muassa levynkansia.

Kuvataidetta: Herrat Ylppö ja Martikainen on monipuolinen näyttely, jonka teoksissa eri tekniikat kollaasityöskentelystä puunveistoon pääsevät esille mieleenpainuvalla tavalla. Näyttely on avoinna elokuun loppuun asti Kulttuuripaja Jylhävaaran aukioloaikoina.

Register Here to Attend

Fill in the form, or, if you prefer, Send Us An Email