Skip to content

KIRJASLAMMEN TANSSILAVALLA LA 8.6.2024

KIRJAZZ & BLUES JÄRJESTETÄÄN KESÄKUUSSA lauantaina 8.6. 2024

– Liput myynnissä nyt Tiketissä 32,50€

– seuraa meitä somessa ja kotisivuillamme

 

Kirjaslammen tanssilavan miljöössä Valkeakoskella järjestettävä Kirjazz & Blues -minifestivaali tarjoaa kesäkuun alussa herkkua rytmimusiikin ystäville nyt jo 15. kertaa. Jazzin, bluesin ja rytmimusiikin ystävien korvia hellivät Elina Teini, Roamin´ Street Band, Relax Trio ja Groovy Eyes.

Laulaja-lauluntekijä Elina Teinin tummanpuhuvat popkappaleet käsittelevät nuoren naisen periksiantamattomuutta ja haavoittuvaisuutta rakennusaineinaan persoonallinen ja tunteikas soul-ääni, mieleenpainuvat melodiat ja suorapuheiset lyriikat. Sävellykset ja suurin osa sanoituksista ovat Elina Teinin omaa käsialaa.

Roamin´ Street Band on New Orleans- henkinen bändi, jonka mukaansatempaava, ”second line- streetbeat” ja soundimaailma yllättää iloisesti sellaisetkin kuulijat, joissa sana ”jazz” saattaa herättää ennakkoluuloja.

Niin rockabillystä, psychobillystä, kuin punkistakin ammentava raumalaislähtöinen Relax Trio on kulkenut tinkimättömästi omaa linjaansa kohta jo vuosikymmenen ajan. Relax Trio on tunnettu paitsi kotimaassa, myös Euroopassa ja Yhdysvalloissa. 

Groovy Eyes- bändi on 30v. julhakeikalla Kirjazz & Bluesissa.  Elämäntyöpalkittu laulaja-kitaristi-lauluntekijä Jo´ Buddy levittää musiikillaan elämäniloa, joka on samanaikaisesti raakaa, ajatonta ja maanläheistä. Jussi Raulamo on esiintynyt Jo´Buddy-nimellä jo vuodesta 1996 ja on esiintynyt 25-vuotisen keikkailu-uransa aikana yli 2000 kertaa ja kymmenessä eri maassa. 

ROAMIN´ STREET BAND
Roamin' Street Bandin kuva. 12 henkilöä soittimineen.

RELAX TRIO

GROOVY EYES
Mustavalkoinen kuva, jossa artisti Jo' Bubby

ELINA TEINI

KIRJAZZ & BLUES 2024

Aika: Lauantai 8.6.2024

Paikka: Kirjaslammen Tanssilava, Hakalantie 6, Valkeakoski. (Hotelli Waltikan takana)

Lisätiedot: Työväen Musiikkitapahtuman tapahtumatoimisto, Tehtaankatu 5 A 1, 37600 Valkeakoski. info@musarit.fi, 040 525 7177.

Aikataulu

17.00 ovet

18.30 Elina Teini
19.30 Roamin´ Street Band
21.00 Relax Trio
22.30 Groovy Eyes

Osta liput täältä 32,50€
Opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, varusmiehet 27,50€

*muutokset mahdollisia

Saavutettavuus: Kirjaslammen tanssilavalle on esteetön kulku ja pysäköintipaikat. Lähellä sijaitsevassa uimalassa on esteetön WC.