Skip to content

Pepe Willberg, Ellinoora, Pyhimys ja keskiyön salsabileet – Työväen Musiikkitapahtuman lauantai takaa, että keikalla tekee mieli tanssia

JULKAISTU: 27.7.2019

Perjantaina vietettiin festivaalin toista päivää. Paperitorille suurimman yleisön keräsivät Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana ja Vesterinen Yhtyeineen. Illan yllättäjä oli Maustetytöt, joka veti myöhäisestä soittoajasta huolimatta Salakapakan tupaten täyteen ja tanssitti festivaalikansaa aamunkoittoon. 

Työväen Musiikkitapahtuma huipentuu lauantain keikkatykitykseen. Tänä vuonna lavalla nähdään yli 25 artistia mitä kiinnostavimmissa kokoonpanoissa. Tarjolla on niin työväenlaulujazzia UMO Helsinki Jazz Orchestran säveltämänä kuin vauvapalstalta  innoituksen saaneita kappaleita Kalevauva.fi:n esittämänä.

Ajankohtaiset aiheet ovat esillä niin musiikissa kuin keskusteluissa. Ilmastonmuutosta käsitellään sekä Ilmastococktailissa että Ilmastonmuutos ja talouspolitiikka -keskustelussa. Seksiä ja seksipositiivisuutta taas käsitellään Kiihkeät tuulet – naiset ja erotiikka teemakonsertissa, jonka solisteina kuullaan Mari Rantasila, Erin, Mira LuotijaHenrika Nieminen. Eivätkä leipäjonotkaan jää käsittelemättä, kun Pettuleivästä leipäjoonon kartoittaa Suomen nälkäjonoja ja köyhyyttä naimattomien naisten ja piikojen näkökulmasta. 

Jo kolmatta kertaa järjestettävän Los Salsanismon salsabileet takaavat jälleen tiiviin ja hikisen tunnelman. Demokraatin keskiyön salsabileistä on tullut kiinteä osa Työväen Musiikkitapahtuman ohjelmaa. Heinäkuun pimenevä ilta ja kuumat salsarytmit tuovat palan latinalaista Amerikkaa suoraan Valkeakoskelle. 

Lauantain kaikki esiintyjät: Ellinoora, Pepe Willberg, Pyhimys, UMO Helsinki Jazz Orchestra solisteinaan Vuokko Hovatta, Jesse Kaikuranta & Juha Viitala, Mokoma, Pää Kii, Kalevauva.fi, Kiihkeät tuulet: Mari Rantasila, Erin, Mira Luoti ja Henrika Nieminen, Pauliina Kokkonen, Ruusut, Minä & Nieminen, Los Salsanismo, Ida Elina, Kikattava Kakkiainen, Jonna Pirttijoki, Duo Leppäset, Trio RRR, John Westmoreland (USA), Jonna Pirttijoki, Yöyhteislaulut 

Katso koko ohjelma: https://www.valmu.com/ohjelma/

Register Here to Attend

Fill in the form, or, if you prefer, Send Us An Email