Skip to content

Rentoudu Riippukeinukahvilassa Työväen Musiikkitapahtumassa

Työväen Musiikkitapahtuman uutuuksiin kuuluu tänä kesänä mielen rauhaa tarjoava Riippukeinukahvila. Kahvilan asiakkaat voivat rentoutua riippukeinussa loikoen ja ladata akkujaan viihtyisällä keitaalla festivaalihumun ytimen liepeillä. Myös puhelimen lataus onnistuu, sillä paikallinen puhelinliike TD-Center lainaa laturit rentoutumishetkeä etsivien käyttöön. Virkistystä tarjoavat myös kahvilan herkulliset smoothiet ja muut herkut.

Nicaragualaista käsityötä

Riippukeinukahvilan veikeät loikoilualustat ovat nicaragualaista alkuperää. Riippukeinujen maahantuoja Mikko Laitamo tilaa riippumattonsa ja -keinunsa Masayan kaupungista, jossa lankoja käsissään pitelee paikallinen Wilfredo Suazo.

– Suazo on toiminut alalla koko ikänsä, ja hän tuntee riippumattojen ja -keinujen valmistamisen salat paremmin kuin kukaan, kertoo Laitamo.

Iloisenvärinen kudelma syntyy napakasta narusta, joka kierretään kestävästä puuvillakuidusta. Riippukeinut loistavat sateenkaaren kaikissa väreissä, ja lisäksi värisävyt vaihtelevat erästä toiseen.

Eniten aikaa vie verkon viittelöinti, jonka jälkeen naruista sidotaan riippumaton tai -keinun muut osat. Juuri viittelöintitekniikka nostaa lekottelumukavuuden huippuunsa, sillä solmuton kudos joustaa ja mukautuu istujansa muotoihin jakaen painon tasaisesti.

Testiryhmän arvio: “Ihanaa lekottelua”

Työväen Musiikkitapahtuman työntekijät pääsivät kokeilemaan riippukeinuja jo etukäteen. Testiryhmä vietti iloisen tauon riippukeinuissa lekotellen, ja rentouttava tunnelma kirvoitti joukosta positiivisia kommentteja.

– Tässähän voisi vaikka nukkua, kehui tuottajaharjoittelija Tytti Tavela.

Myös tuottaja Joni Rokkanen nautti riippukeinun rauhallisesta heijauksesta, ja kertoi harkitsevansa oman keinun hankkimista.

– Sopisikohan kirkkaan sininen keinu kotikuistille? Rokkanen pohti ääneen.

Riippukeinut testattiin hyvällä menestyksellä, ja Työväen Musiikkitapahtuman väki suosittelee yksimielisesti kahvilassa poikkeamista jokaiselle festarikävijälle.

Riippukeinun voi tilata itselleen verkkokaupastamme.

LISÄÄ UUTISIA

Ikinuoren Työväen Musiikkitapahtuman 50-vuotisjuhlia vietettiin monipuolisen ohjelmiston ja upeiden esiintyjien voimin!

Työväen Musiikkitapahtumassa koettiin 27. – 31.7. lukemattomia iloisia jälleentapaamisia, kun festivaalia päästiin parin vuoden tauon jälkeen vihdoin viettämään entiseen malliin.Yleisön virratessa runsaslukuisena sisään festivaalialueelle, ilo oli käsinkosketeltavaa. Musiikkitapahtuman 50-vuotisjuhliin osallistui reilusti yli 30 000 kävijää.

Työväen Musiikkitapahtuman lauantai: hengästyttävä kavalkadi huippuartisteja, työväenperinnettä ja spesiaalikonsertteja

Työväen Musiikkitapahtuman pisin tapahtumapäivä 30.7. marssitti UPM Tervasaaren paperitehtaan ja Myllysaaren museon miljööseen hengästyttävän kattauksen huippuesiintyjiä, työväenperinnettä ja spesiaalikonsertteja. TMT-Talk keskustelut toivat ohjelmistoon ajankohtaisen lisän.

Juhlakonsertti sukelsi Työväen Musiikkitapahtuman vuosikymmeniin. Hector yhdisti sukupolvet ja vahvat lauluntekijät vakuuttivat.

Työväen Musiikkitapahtuman kolmas päivä juhli tapahtuman puoli vuosisataa kestänyttä taivalta ja nosti esiin upeat suomalaiset lauluntekijät. 50-vuotisjuhlakonsertin solisteina nähtiin mm. Eija Ahvo, Minja Koski, Mikko Perkoila, Harri Saksala, Heikki Salo ja Jani Uhlenius. Hectorin tämän kesän ainoa keikka oman yhtyeen kanssa keräsi valtavan yleisön, ja yhdisti eri sukupolvet laulamaan mukana kaikille tuttuja klassikkolauluja.

Musiikkitapahtuman torstaipäivänä aurinko helli, tehdasmiljöö täyttyi onnellisista ihmistä ja vahvat artistit ilahduttivat

Työväen Musiikkitapahtuman ensimmäinen suuren yleisön päivä alkoi auringonpaisteessa. Kun vuosien tauon jälkeen yleisö virtasi runsaslukuisena sisään festivaalialueelle, ilo oli käsinkosketeltavaa. Tätä oli selvästi odotettu!

Työväen Musiikkitapahtuman 50-vuotisjuhlat saivat upean startin nuorten ja paikallisten yhtyeiden voimin

Pitkä odotus on ohi – Työväen Musiikkitapahtumaa päästään vihdoin viettämään kasvotusten vanhojen ja uusien ystävien kesken! Festivaalin avasi nuortenohjelma Jylhävaarassa, minkä jälkeen Salakapakan Paikallista Energiaa -illassa nähtiin huikeita esiintyjiä eri genreistä: Säveliä Seurakunnasta, AARO, KQ Groove sekä Nappiverkkarit. Tästä on hyvä jatkaa Musareiden 50-vuotissynttäreiden juhlintaa!