Skip to content

Työväen Musiikkitapahtuma julkistaa lisää 50-vuotisjuhlavuotensa ohjelmistoa. Mukana omaa juhlavuottaan viettävä Hector.

Valkeakoskella 27. – 31.7.2022 järjestettävä Työväen Musiikkitapahtuma on julkistanut lisää 50-vuotisjuhlavuotensa ohjelmistoa. Perjantaipäivänä 29.7. UPM Tervasaaren paperitehtaan ja Myllysaaren museon ainutlaatuisessa tapahtumamiljöössä esiintyvät Hector & His Power Band, Irina, Sir Elwoodin hiljaiset värit, Olavi Uusivirta, Antti Autio, Martti Servo & Napander, Olli Halonen ja virolainen Daniel Levi.

Paitsi Työväen Musiikkitapahtumalla, myös yhdellä sen pääesiintyjistä on tänä vuonna syytä juhlaan. Suomalaisen pop-musiikin elävä legenda Hector täyttää keväällä 75 vuotta. Myös hänen Nostalgia-esikoisalbuminsa julkaisusta tulee tänä vuonna kuluneeksi 50 vuotta.

Työväen Musiikkitapahtuma järjestää perjantaina 29.7. myös kaikille avoimen ja maksuttoman 50-vuotisjuhlakonsertin, joka toimii samalla tapahtuman virallisena avauksena. Juhlakonsertti tarjoaa upeiden solistien kera läpileikkauksen musiikkitapahtuman vuosikymmeniin. 

Juhlavuoden ohjelmistosta on jo aiemmin julkistettu torstain 28.7. artistit. Heitä ovat muun muassa Maustetytöt & Agents, Ursus Factory, Maija Vilkkumaa ja Herra Ylppö.

Loput ensi kesän Työväen Musiikkitapahtuman artisteista ja ohjelmistosta julkistetaan kevään mittaan. Luvassa on monipuolisten ja laadukkaiden konserttien lisäksi ainakin maksutonta ohjelmaa lapsille, keskustelutilaisuuksia, yhteislaulua, näyttelyitä sekä paljon varta vasten tapahtumaa varten tuotettua erikoisohjelmaa. Työväen Musiikkitapahtuma nostaa myös marginaalit valokeilaan ja innostaa yleisöäänkin osallistumaan.

Vuodesta 1972 Valkeakoskella järjestetty Työväen Musiikkitapahtuma on yksi Suomen vanhimmista musiikkifestivaaleista.


Festivaalin edullisemmat ennakkoliput ovat myynnissä nyt osoitteessa https://www.tiketti.fi/tyovaen-musiikkitapahtuma-2022-kanavanranta-3-valkeakoski-lippuja/67676

www.valmu.com #työväenmusiikkitapahtuma #valmu

Työväen Musiikkitapahtuma ry on voittoa tavoittelematon kulttuuriyhdistys, joka tuottaa musiikki- ja kulttuuritapahtumia, ylläpitää Kirjaslammen tanssilavaa sekä harjoittaa julkaisutoimintaa.

LISÄÄ UUTISIA

Ikinuoren Työväen Musiikkitapahtuman 50-vuotisjuhlia vietettiin monipuolisen ohjelmiston ja upeiden esiintyjien voimin!

Työväen Musiikkitapahtumassa koettiin 27. – 31.7. lukemattomia iloisia jälleentapaamisia, kun festivaalia päästiin parin vuoden tauon jälkeen vihdoin viettämään entiseen malliin.Yleisön virratessa runsaslukuisena sisään festivaalialueelle, ilo oli käsinkosketeltavaa. Musiikkitapahtuman 50-vuotisjuhliin osallistui reilusti yli 30 000 kävijää.

Työväen Musiikkitapahtuman lauantai: hengästyttävä kavalkadi huippuartisteja, työväenperinnettä ja spesiaalikonsertteja

Työväen Musiikkitapahtuman pisin tapahtumapäivä 30.7. marssitti UPM Tervasaaren paperitehtaan ja Myllysaaren museon miljööseen hengästyttävän kattauksen huippuesiintyjiä, työväenperinnettä ja spesiaalikonsertteja. TMT-Talk keskustelut toivat ohjelmistoon ajankohtaisen lisän.

Juhlakonsertti sukelsi Työväen Musiikkitapahtuman vuosikymmeniin. Hector yhdisti sukupolvet ja vahvat lauluntekijät vakuuttivat.

Työväen Musiikkitapahtuman kolmas päivä juhli tapahtuman puoli vuosisataa kestänyttä taivalta ja nosti esiin upeat suomalaiset lauluntekijät. 50-vuotisjuhlakonsertin solisteina nähtiin mm. Eija Ahvo, Minja Koski, Mikko Perkoila, Harri Saksala, Heikki Salo ja Jani Uhlenius. Hectorin tämän kesän ainoa keikka oman yhtyeen kanssa keräsi valtavan yleisön, ja yhdisti eri sukupolvet laulamaan mukana kaikille tuttuja klassikkolauluja.

Musiikkitapahtuman torstaipäivänä aurinko helli, tehdasmiljöö täyttyi onnellisista ihmistä ja vahvat artistit ilahduttivat

Työväen Musiikkitapahtuman ensimmäinen suuren yleisön päivä alkoi auringonpaisteessa. Kun vuosien tauon jälkeen yleisö virtasi runsaslukuisena sisään festivaalialueelle, ilo oli käsinkosketeltavaa. Tätä oli selvästi odotettu!

Työväen Musiikkitapahtuman 50-vuotisjuhlat saivat upean startin nuorten ja paikallisten yhtyeiden voimin

Pitkä odotus on ohi – Työväen Musiikkitapahtumaa päästään vihdoin viettämään kasvotusten vanhojen ja uusien ystävien kesken! Festivaalin avasi nuortenohjelma Jylhävaarassa, minkä jälkeen Salakapakan Paikallista Energiaa -illassa nähtiin huikeita esiintyjiä eri genreistä: Säveliä Seurakunnasta, AARO, KQ Groove sekä Nappiverkkarit. Tästä on hyvä jatkaa Musareiden 50-vuotissynttäreiden juhlintaa!