Skip to content

Työväen Musiikkitapahtuma yhteistyöhön paikallisten ravintoloiden kanssa

Työväen Musiikkitapahtuma järjestää toukokuussa kaksi menevää tapahtumaa yhteistyössä valkeakoskelaisten ravintoloiden kanssa. Lauantaina 9.5. Wanhassa Mestarissa päästään nauttimaan Työväen Musiikkitapahtuman Ennakkoklubin tunnelmista, ja helatorstain aattona 13.5. herätetään henkiin muutaman vuoden taukoa pitänyt baarikatukierros yhteistyössä Mama’s Barin, Pub Stellan sekä Rokkibaari Roudarin kanssa. Tällä kertaa tapahtuma kantaa nimeä Työväen Baarikatukierros.

“Haluamme piristää kaupungin kulttuurillista ilta-elämää sekä lisätä yhteistyötä paikallisten yrittäjien kanssa. Samalla ihmiset voivat jo virittäytyä tulevaan festivaalikesään”, avaa Työväen Musiikkitapahtuman toiminnanjohtaja Marianne Haapoja tapahtumien taustoja.

Sekä Ennakkoklubille että Työväen Baarikatukierrokselle on vapaa pääsy.

Ennakkoklubilla esimakua kesän festivaalista

Työväen Musiikkitapahtuman Ennakkoklubi 9.5. nostaa festarifiiliksen kattoon hyvissä ajoin jo ennen itse tapahtumaa. Ravintola Wanhan Mestarin ilta alkaa kello 21 hauskalla Musarivisalla, jossa niin uudet kuin vahatkin festarikävijät pääsevät ottamaan mittaa toisistaan.

Kello 22 estradille astuu huikea Hauli Bros duo, joka saapuu Tampereen Pispalasta antamaan esimakua ensi kesän festivaalilla kuultavasta keikastaan. Manserockia omalla ”harjurock”-tyylillään esittävä duo on osa nelihenkistä Hauli Bros -yhtyettä, joka esiintyy Työväen Musiikkitapahtumassa torstaina 23.7. Popedan jälkeen. Ennakkoklubilla duolta on luvassa manserockia mainioimmillaan.

Työväen Baarikatukierros lupaa viihdettä illan täydeltä

Kolmen ravintolan kautta 13.5.  kulkeva Työväen Baarikatukierros tarjoaa ravintolakansalle illan täydeltä viihdettä. Illan aikana Mama’s Barin, Pub Stellan sekä Rokkibaari Roudarin lavalle nousevat tamperelaiset Manzana ja H.H.B. sekä Koskin ylpeys The Starving Men. Yleisö voi kuunnella kaikki kolme keikkaa yhdessä ravintolassa tai seurata suosikkiensa mukana ravintolasta toiseen.

Manzana kuuluu suomalaisten rockbändien ehdottomaan kärkeen. Yhtye on tähän mennessä julkaissut neljä levyä, joista kaksi on noussut Suomen viralliselle albumilistalle. Kotimaan rajat eivät ole bändiä pidätelleet, vaan meneviä keikkoja on vedetty niin Suomessa kuin ulkomailla. Baarikadulla Manzana esiintyy akustisesti.

H.H.B. on tamperelainen rock-duo. Keulakuva Heikki Haapaniemellä on yli 10 vuoden kokemus keikkailusta, ja hän on tullut tutuksi myös Tangomarkkinoilta. Haapaniemi on opiskellut neljä vuotta klassista laulua, mutta siitä huolimatta – tai ehkä juuri sen vuoksi – hän vakuuttaa äänellään myös rockmuusikkona.

The Starving Men koostuu kahdesta koskilaisesta nuoresta miehestä, jotka eivät paljon esittelyjä kaipaa: Anssi Sillanpäätä ja Jesse Forsströmiä on kuultu Valkeakoskella vuosien varrella useamman bändin riveissä. Baarikadulla The Starving Men coveroi akustisesti monenlaisia artisteja Iron Maidenista Juiceen, joten jokaiselle on tarjolla jotakin.

Työväen Baarikatukierrokselle ehtii hyvin Hakan pelin jälkeen. Illan aikataulu löytyy osoitteesta https://www.valmu.com/images/banners/bkk_nettibanneri.jpg

LISÄÄ UUTISIA

Ikinuoren Työväen Musiikkitapahtuman 50-vuotisjuhlia vietettiin monipuolisen ohjelmiston ja upeiden esiintyjien voimin!

Työväen Musiikkitapahtumassa koettiin 27. – 31.7. lukemattomia iloisia jälleentapaamisia, kun festivaalia päästiin parin vuoden tauon jälkeen vihdoin viettämään entiseen malliin.Yleisön virratessa runsaslukuisena sisään festivaalialueelle, ilo oli käsinkosketeltavaa. Musiikkitapahtuman 50-vuotisjuhliin osallistui reilusti yli 30 000 kävijää.

Työväen Musiikkitapahtuman lauantai: hengästyttävä kavalkadi huippuartisteja, työväenperinnettä ja spesiaalikonsertteja

Työväen Musiikkitapahtuman pisin tapahtumapäivä 30.7. marssitti UPM Tervasaaren paperitehtaan ja Myllysaaren museon miljööseen hengästyttävän kattauksen huippuesiintyjiä, työväenperinnettä ja spesiaalikonsertteja. TMT-Talk keskustelut toivat ohjelmistoon ajankohtaisen lisän.

Juhlakonsertti sukelsi Työväen Musiikkitapahtuman vuosikymmeniin. Hector yhdisti sukupolvet ja vahvat lauluntekijät vakuuttivat.

Työväen Musiikkitapahtuman kolmas päivä juhli tapahtuman puoli vuosisataa kestänyttä taivalta ja nosti esiin upeat suomalaiset lauluntekijät. 50-vuotisjuhlakonsertin solisteina nähtiin mm. Eija Ahvo, Minja Koski, Mikko Perkoila, Harri Saksala, Heikki Salo ja Jani Uhlenius. Hectorin tämän kesän ainoa keikka oman yhtyeen kanssa keräsi valtavan yleisön, ja yhdisti eri sukupolvet laulamaan mukana kaikille tuttuja klassikkolauluja.

Musiikkitapahtuman torstaipäivänä aurinko helli, tehdasmiljöö täyttyi onnellisista ihmistä ja vahvat artistit ilahduttivat

Työväen Musiikkitapahtuman ensimmäinen suuren yleisön päivä alkoi auringonpaisteessa. Kun vuosien tauon jälkeen yleisö virtasi runsaslukuisena sisään festivaalialueelle, ilo oli käsinkosketeltavaa. Tätä oli selvästi odotettu!

Työväen Musiikkitapahtuman 50-vuotisjuhlat saivat upean startin nuorten ja paikallisten yhtyeiden voimin

Pitkä odotus on ohi – Työväen Musiikkitapahtumaa päästään vihdoin viettämään kasvotusten vanhojen ja uusien ystävien kesken! Festivaalin avasi nuortenohjelma Jylhävaarassa, minkä jälkeen Salakapakan Paikallista Energiaa -illassa nähtiin huikeita esiintyjiä eri genreistä: Säveliä Seurakunnasta, AARO, KQ Groove sekä Nappiverkkarit. Tästä on hyvä jatkaa Musareiden 50-vuotissynttäreiden juhlintaa!