Skip to content

Työväen Musiikkitapahtuman ennakkoliput vielä myynnissä

Työväen Musiikkitapahtuma tuo menoa ja sykettä Valkeakosken kesään 23.–26. heinäkuuta. Tapahtumaan voi ostaa erilaisia lippuja, jotka vaihtelevat päivärannekkeista koko festivaalin mittaisen musiikkinautinnon takaaviin tapahtumarannekkeisiin. Myynnissä on myös VIP-lippupaketteja. Festivaalin ennakkohintaiset liput ovat myynnissä vielä maanantaihin 6.7. asti, minkä jälkeen hinnat nousevat 5–10 euroa. Lippuja voi ostaa Työväen Musiikkitapahtuman tapahtumatoimistolta, Tiketistä ja Lippupisteestä.

Festarirannekkeiden hinnat ovat varsin edulliset myös 6.7. jälkeen, ja lisäksi kannattaa huomioida opiskelija-, eläkeläis-, varusmies- ja työttömyysalennukset sekä ammattiliittojen ja -osastojen tarjoamat edut. Alle 18-vuotiaat lapset pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi, mutta alaikäisten tulee kuitenkin muistaa myöhäisiltojen ikärajat. Myös kaikki 80-vuotisjuhliaan tänä vuonna viettävät ja sitä vanhemmat pääsevät maksutta tapahtumaan.

Monenlaista ohjelmaa – myös ilmaiseksi

Torstairannekkeella pääsee kuulemaan muun muassa Maija Vilkkumaata ja Popedaa, kun taas perjantairannekkeella saa nauttia esimerkiksi Jenni VartiaisenVuokko Hovatan ja Sinikka SokanTeflon Brothersin sekä Dave Lindholmin musiikista. Festivaalilauantain ohjelmatarjontaan lukeutuvat muun muassa EgotrippiPete ParkkonenAtomirottaAurora ja Viikate.

Työväen Musiikkitapahtuma tarjoaa kävijöilleen myös paljon täysin ilmaista ohjelmaa. Maksutta pääsee nauttimaan kaikista SAK-Lavan konserteista, joissa esiintyvät muun muassa Gommi ja PommiMatti Johannes KoivuJukka Orma sekä Soini & Garfunkel. Vapaasti pääsee katsomaan myös tv-ohjelma Putouksesta tutun liitto-orava Salme Pasin hauskaa show’ta. Festivaalisunnuntain ilmaisessa koko perheen konsertissa Seikkailupuistossa esiintyvät puolestaan Kengurumeininki ja Satin Circus.

Maksuttomia ovat myös kaupunkialueella liikkuvat festaribussit, jotka Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT tarjoaa festivaalivieraille. Festaribusseilla pääsee liikkumaan kätevästi Kirjaslammelta, Ulvajanniemestä, Eerolasta, Sointulasta ja Sassista tapahtuma-alueelle ja takaisin. Aikataulut ja reitit täältä.

LISÄÄ UUTISIA

Ikinuoren Työväen Musiikkitapahtuman 50-vuotisjuhlia vietettiin monipuolisen ohjelmiston ja upeiden esiintyjien voimin!

Työväen Musiikkitapahtumassa koettiin 27. – 31.7. lukemattomia iloisia jälleentapaamisia, kun festivaalia päästiin parin vuoden tauon jälkeen vihdoin viettämään entiseen malliin.Yleisön virratessa runsaslukuisena sisään festivaalialueelle, ilo oli käsinkosketeltavaa. Musiikkitapahtuman 50-vuotisjuhliin osallistui reilusti yli 30 000 kävijää.

Työväen Musiikkitapahtuman lauantai: hengästyttävä kavalkadi huippuartisteja, työväenperinnettä ja spesiaalikonsertteja

Työväen Musiikkitapahtuman pisin tapahtumapäivä 30.7. marssitti UPM Tervasaaren paperitehtaan ja Myllysaaren museon miljööseen hengästyttävän kattauksen huippuesiintyjiä, työväenperinnettä ja spesiaalikonsertteja. TMT-Talk keskustelut toivat ohjelmistoon ajankohtaisen lisän.

Juhlakonsertti sukelsi Työväen Musiikkitapahtuman vuosikymmeniin. Hector yhdisti sukupolvet ja vahvat lauluntekijät vakuuttivat.

Työväen Musiikkitapahtuman kolmas päivä juhli tapahtuman puoli vuosisataa kestänyttä taivalta ja nosti esiin upeat suomalaiset lauluntekijät. 50-vuotisjuhlakonsertin solisteina nähtiin mm. Eija Ahvo, Minja Koski, Mikko Perkoila, Harri Saksala, Heikki Salo ja Jani Uhlenius. Hectorin tämän kesän ainoa keikka oman yhtyeen kanssa keräsi valtavan yleisön, ja yhdisti eri sukupolvet laulamaan mukana kaikille tuttuja klassikkolauluja.

Musiikkitapahtuman torstaipäivänä aurinko helli, tehdasmiljöö täyttyi onnellisista ihmistä ja vahvat artistit ilahduttivat

Työväen Musiikkitapahtuman ensimmäinen suuren yleisön päivä alkoi auringonpaisteessa. Kun vuosien tauon jälkeen yleisö virtasi runsaslukuisena sisään festivaalialueelle, ilo oli käsinkosketeltavaa. Tätä oli selvästi odotettu!

Työväen Musiikkitapahtuman 50-vuotisjuhlat saivat upean startin nuorten ja paikallisten yhtyeiden voimin

Pitkä odotus on ohi – Työväen Musiikkitapahtumaa päästään vihdoin viettämään kasvotusten vanhojen ja uusien ystävien kesken! Festivaalin avasi nuortenohjelma Jylhävaarassa, minkä jälkeen Salakapakan Paikallista Energiaa -illassa nähtiin huikeita esiintyjiä eri genreistä: Säveliä Seurakunnasta, AARO, KQ Groove sekä Nappiverkkarit. Tästä on hyvä jatkaa Musareiden 50-vuotissynttäreiden juhlintaa!