Skip to content

Työväen Musiikkitapahtumassa keskustellaan hyvästä johtajuudesta

Työväen Musiikkitapahtuman festivaaliperjantain 24.7. arvokeskustelussa tartutaan johtajuuden teemaan, joka on pinnalla niin mediassa kuin kahvipöytäkeskusteluissa. Hyvä johtajuus -arvokeskustelussa ääneen pääsee joukko suomalaisia vaikuttajia, joilla riittää sekä kokemusta että näkemyksiä johtajuudesta. Arvokeskustelun juontavat toimittaja Arto Nyberg sekä näyttelijä ja ohjaaja Heikki Paavilainen.

Arvokeskustelupaneeliin osallistuvat Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA:n johtaja Matti Apunen, SDP:n puheenjohtaja ja kansanedustaja Antti Rinne sekä Teollisuusalojen ammattiliitto TEAMin uusi puheenjohtaja Heli Puura. Yritysmaailman kantoja tarjoavat Koneen muotoilujohtaja Anne Stenros sekä BillerudKorsnäs Finlandin toimitusjohtaja Risto Hovi. Näkökulmia keskusteluun tuo myös Työhyvinvoinnin johtamisen dosentti Marja-Liisa Manka Tampereen yliopiston Johtamiskorkeakoulusta.

Hyvä johtajuus -arvokeskustelun järjestää Arvokeskustelijat ry yhteistyössä Työväen Musiikkitapahtuman, SAK:n ja Paperiliiton kanssa perjantaina kello 14.30. Myös yleisöllä on mahdollisuus osallistua keskusteluun.

Merkittävät julkistustilaisuudet kruunaavat festivaalilauantain

Festivaalilauantaina kuultavassa Kansan Sivistysrahaston 60-v juhlakonsertissa julkistetaan paitsi säätiön järjestämän Onnittelulaulukilpailun voittaja myös arvostetun Työväen Kulttuuripalkinnon saajat. Palkinto myönnetään työväenkulttuurin sekä sivistys- ja valistustyön parissa tehdystä ansiokkaasta työstä.

Tapahtumassa järjestetään lauantaina 25.7. myös Reijo Frankin uuden levykokoelman julkistustilaisuus. Julkaistava kokoelma toimii kunnianosoituksena Frankin pyyteettömälle ja arvokkaalle työlle työväen laulajana. Viiden cd-levyn kokoelman on koonnut Työväen Sivistysliitto TSL yhteistyökumppaneineen, ja yksi levyistä koostuu ennen julkaisemattomista kappaleista.

Ikäihmiset ja lapset ilmaiseksi tapahtumaan

Työväen Musiikkitapahtuma on päättänyt ilahduttaa varttuneempaa väkeä ja toivottaa tervetulleiksi kaikki tänä vuonna 80-vuotisjuhliaan viettävät ja sitä vanhemmat ilmaiseksi festivaalille. Myös lapset ja nuoret on huomioitu, sillä alle 18-vuotiaat pääsevät maksutta tapahtumaan ja festivaalisunnuntaina järjestetään täysin ilmainen koko perheen konsertti.

– Haluamme, että mahdollisimman monet voivat osallistua tapahtumaan, joka toimii samalla hyvänä sukupolvien kohtaamispaikkana, kertoo festivaalin toiminnanjohtaja Marianne Haapoja.

Tapahtuman saavutettavuutta edistää myös se, että Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT tarjoaa maksuttomia linja-autokuljetuksia festivaalin aikana Valkeakoskella eri tapahtumapaikkojen välillä sekä Tampereelle ja Akaaseen.

Tehtaan pilli soi Valkeakoskella 23.–26.7.2015. Työväen Musiikkitapahtuman jo julkaistuihin esiintyjiin lukeutuvat muun muassa Jenni VartiainenMaija VilkkumaaPopedaEgotrippiViikatePete ParkkonenDave LindholmAtomirottaClub For FiveMatti Johannes KoivuTeflon BrothersAuroraAmadeus LundbergJarkko Martikainen & Luotetut miehetSatin Circus sekä Salme Pasi.

LISÄÄ UUTISIA

Ikinuoren Työväen Musiikkitapahtuman 50-vuotisjuhlia vietettiin monipuolisen ohjelmiston ja upeiden esiintyjien voimin!

Työväen Musiikkitapahtumassa koettiin 27. – 31.7. lukemattomia iloisia jälleentapaamisia, kun festivaalia päästiin parin vuoden tauon jälkeen vihdoin viettämään entiseen malliin.Yleisön virratessa runsaslukuisena sisään festivaalialueelle, ilo oli käsinkosketeltavaa. Musiikkitapahtuman 50-vuotisjuhliin osallistui reilusti yli 30 000 kävijää.

Työväen Musiikkitapahtuman lauantai: hengästyttävä kavalkadi huippuartisteja, työväenperinnettä ja spesiaalikonsertteja

Työväen Musiikkitapahtuman pisin tapahtumapäivä 30.7. marssitti UPM Tervasaaren paperitehtaan ja Myllysaaren museon miljööseen hengästyttävän kattauksen huippuesiintyjiä, työväenperinnettä ja spesiaalikonsertteja. TMT-Talk keskustelut toivat ohjelmistoon ajankohtaisen lisän.

Juhlakonsertti sukelsi Työväen Musiikkitapahtuman vuosikymmeniin. Hector yhdisti sukupolvet ja vahvat lauluntekijät vakuuttivat.

Työväen Musiikkitapahtuman kolmas päivä juhli tapahtuman puoli vuosisataa kestänyttä taivalta ja nosti esiin upeat suomalaiset lauluntekijät. 50-vuotisjuhlakonsertin solisteina nähtiin mm. Eija Ahvo, Minja Koski, Mikko Perkoila, Harri Saksala, Heikki Salo ja Jani Uhlenius. Hectorin tämän kesän ainoa keikka oman yhtyeen kanssa keräsi valtavan yleisön, ja yhdisti eri sukupolvet laulamaan mukana kaikille tuttuja klassikkolauluja.

Musiikkitapahtuman torstaipäivänä aurinko helli, tehdasmiljöö täyttyi onnellisista ihmistä ja vahvat artistit ilahduttivat

Työväen Musiikkitapahtuman ensimmäinen suuren yleisön päivä alkoi auringonpaisteessa. Kun vuosien tauon jälkeen yleisö virtasi runsaslukuisena sisään festivaalialueelle, ilo oli käsinkosketeltavaa. Tätä oli selvästi odotettu!

Työväen Musiikkitapahtuman 50-vuotisjuhlat saivat upean startin nuorten ja paikallisten yhtyeiden voimin

Pitkä odotus on ohi – Työväen Musiikkitapahtumaa päästään vihdoin viettämään kasvotusten vanhojen ja uusien ystävien kesken! Festivaalin avasi nuortenohjelma Jylhävaarassa, minkä jälkeen Salakapakan Paikallista Energiaa -illassa nähtiin huikeita esiintyjiä eri genreistä: Säveliä Seurakunnasta, AARO, KQ Groove sekä Nappiverkkarit. Tästä on hyvä jatkaa Musareiden 50-vuotissynttäreiden juhlintaa!