Skip to content

VALMU-KLUBIT TARJOAVAT KOTIMAISIA HUIPPUJA JA LAHJAKKAITA LUPAUKSIA

JULKAISTU: 9.2.2016

Tänä vuonna Valkeakosken elävän musiikin tarjonta kasvaa hienolla tavalla. Työväen Musiikkitapahtuma järjestää keväällä Hotelli Waltikassa neljä Valmu-Klubia, jotka tarjoavat monipuolisen valikoiman kotimaisia tähtiartisteja ja kiinnostavia tulokkaita. Tavoitteena on paitsi vahvistaa entisestään Valkeakosken musiikkielämää, myös tehdä nousevia artisteja paikalliselle yleisölle tutuksi. Mukana on maistiaisia ensi kesän Työväen Musiikkitapahtuman tarjonnasta.

Lauantaina 27.2. ensimmäisellä Valmu-klubilla esiintyy iskelmätaivaan rakastettu kiintotähti Juha Tapio, jota lämmittelee kovassa nosteessa oleva, pehmeää poppia esittävä Tilhet, pajut ja muut. Juha Tapion viimevuotinen platinalevy Sinun vuorosi loistaa on Emma-ehdokkaana vuoden albumiksi ja laulaja itse vuoden miessolistiksi. Tilhet, pajut ja muut on alun perin turkulainen ryhmä, jonka luonnonläheiset sävelet ja sympaattiset tekstit ovat löytäneet tiensä yleisön sydämiin. Yhtye äänestettiin viime vuonna radiokanava YleX:n äänestyksessä vuoden kiinnostavimmaksi debytantiksi.

Kiirastorstaina 24.3. Waltikan lavalle nousee laulaja-lauluntekijä Heikki Salon johtama pitkän linjan suomirockbändi Miljoonasade, jonka katalogista ei hittejä puutu. Muun muassa Marraskuu, Olkinainen ja 506 Ikkunaa ovat kappaleita, joiden kertosäkeet jokainen osaa hyräillä. Miljoonasateen lämmittelijänä nähdään koskilainen Kunniavieraat, joka esittää pop-rock-covereita niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

Lauantaina 9.4. Valmu-klubia tähdittää huimaan suosioon noussut Olavi Uusivirta, jonka uusi albumi Olavi julkaistaan 12. helmikuuta. Uusivirta tunnetaan erityisesti kappaleista Me ei kuolla koskaan ja On niin helppoo olla onnellinen. Upea duetto Nuori ja kaunis Anna Järvisen kanssa on tämän vuosikymmenen kauneimpia lauluja. Uusivirta on eittämättä jo nyt tämän vuoden kuumimpia nimiä sekä klubilavoilla että festareilla. Uusivirran lämppärinä nähdään porilainen indierock-tulokas Joosua, joka julkaisi debyyttilevynsä Vielä hetken, sinun vuosi sitten.

Lauantaina 14.5. helluntaiaattona Steve’n’Seagulls saapuu Waltikkaan coveroimaan tuttuja hard rock- ja heavy metal -hittejä hilpeään hillbilly-bruegrass-tyyliin. Ulkomaitakin kolunnut orkesteri on saanut maineen huikeana liveyhtyeenä, joka saa lapikkaat lattiaan ja tunnelman kattoon. Jotta bileet eivät jättäisi ketään kylmäksi, Steve’n’Seagullsia lämmittelee viime vuonna ryminällä rockkartalle ilmoittautunut Tiisu. Tämä bändi on koettava elävänä.

Valmu-klubit jatkuvat ja tuovat Waltikkaan lisää suosittuja artisteja syksyllä 2016!

Valmu-klubit, kevät 2016
Hotelli Waltikka, Hakalantie 6, Valkeakoski

La 27.2.2016: Juha Tapio, Tilhet, pajut ja muut
Liput: 20 euroa ennakko Waltikka, 22,50 euroa Lippu.fi, ovelta 24 euroa

To 24.3.2016: Miljoonasade, Kunniavieraat
Liput: 17 euroa ennakko Waltikka, 19,50 euroa Lippu.fi, ovelta 22 euroa

La 9.4.2016: Olavi Uusivirta, Joosua
Liput: 15 euroa ennakko Waltikka, 17,50 euroa Lippu.fi, ovelta 20 euroa

La 14.5.2016: Steve’n’Seagulls, Tiisu
Liput: 16 euroa ennakko Waltikka, 18,50 euroa Lippu.fi, ovelta 20 euroa

PS. Työväen Musiikkitapahtuma huipentaa Valkeakosken kesän heinäkuun lopussa jo 45. kerran. Nelipäiväinen festivaali on tunnettu menevistä keikoistaan, lämminhenkisestä tunnelmastaan ja nimekkäästä esiintyjäkaartistaan. Tulevan kesän esiintyjät julkistetaan ensi viikolla.

Register Here to Attend

Fill in the form, or, if you prefer, Send Us An Email