Skip to content

Valmu-klubit tarjoavat kotimaisia huippuja ja lahjakkaita lupauksia

Tänä vuonna Valkeakosken elävän musiikin tarjonta kasvaa hienolla tavalla. Työväen Musiikkitapahtuma järjestää keväällä Hotelli Waltikassa neljä Valmu-Klubia, jotka tarjoavat monipuolisen valikoiman kotimaisia tähtiartisteja ja kiinnostavia tulokkaita. Tavoitteena on paitsi vahvistaa entisestään Valkeakosken musiikkielämää, myös tehdä nousevia artisteja paikalliselle yleisölle tutuksi. Mukana on maistiaisia ensi kesän Työväen Musiikkitapahtuman tarjonnasta.

Lauantaina 27.2. ensimmäisellä Valmu-klubilla esiintyy iskelmätaivaan rakastettu kiintotähti Juha Tapio, jota lämmittelee kovassa nosteessa oleva, pehmeää poppia esittävä Tilhet, pajut ja muut. Juha Tapion viimevuotinen platinalevy Sinun vuorosi loistaa on Emma-ehdokkaana vuoden albumiksi ja laulaja itse vuoden miessolistiksi. Tilhet, pajut ja muut on alun perin turkulainen ryhmä, jonka luonnonläheiset sävelet ja sympaattiset tekstit ovat löytäneet tiensä yleisön sydämiin. Yhtye äänestettiin viime vuonna radiokanava YleX:n äänestyksessä vuoden kiinnostavimmaksi debytantiksi.
Kiirastorstaina 24.3. Waltikan lavalle nousee laulaja-lauluntekijä Heikki Salon johtama pitkän linjan suomirockbändi Miljoonasade, jonka katalogista ei hittejä puutu. Muun muassa Marraskuu, Olkinainen ja 506 Ikkunaa ovat kappaleita, joiden kertosäkeet jokainen osaa hyräillä. Miljoonasateen lämmittelijänä nähdään koskilainen Kunniavieraat, joka esittää pop-rock-covereita niin Suomesta kuin ulkomailtakin.
Lauantaina 9.4. Valmu-klubia tähdittää huimaan suosioon noussut Olavi Uusivirta, jonka uusi albumi Olavi julkaistaan 12. helmikuuta. Uusivirta tunnetaan erityisesti kappaleista Me ei kuolla koskaan ja On niin helppoo olla onnellinen. Upea duetto Nuori ja kaunis Anna Järvisen kanssa on tämän vuosikymmenen kauneimpia lauluja. Uusivirta on eittämättä jo nyt tämän vuoden kuumimpia nimiä sekä klubilavoilla että festareilla. Uusivirran lämppärinä nähdään porilainen indierock-tulokas Joosua, joka julkaisi debyyttilevynsä Vielä hetken, sinun vuosi sitten.
Lauantaina 14.5. helluntaiaattona Steve’n’Seagulls saapuu Waltikkaan coveroimaan tuttuja hard rock- ja heavy metal -hittejä hilpeään hillbilly-bruegrass-tyyliin. Ulkomaitakin kolunnut orkesteri on saanut maineen huikeana liveyhtyeenä, joka saa lapikkaat lattiaan ja tunnelman kattoon. Jotta bileet eivät jättäisi ketään kylmäksi, Steve’n’Seagullsia lämmittelee viime vuonna ryminällä rockkartalle ilmoittautunut Tiisu. Tämä bändi on koettava elävänä.
Valmu-klubit jatkuvat ja tuovat Waltikkaan lisää suosittuja artisteja syksyllä 2016!
Valmu-klubit, kevät 2016
Hotelli Waltikka, Hakalantie 6, Valkeakoski
La 27.2.2016: Juha Tapio, Tilhet, pajut ja muut
Liput: 20 euroa ennakko Waltikka, 22,50 euroa Lippu.fi, ovelta 24 euroa
To 24.3.2016: Miljoonasade, Kunniavieraat
Liput: 17 euroa ennakko Waltikka, 19,50 euroa Lippu.fi, ovelta 22 euroa
La 9.4.2016: Olavi Uusivirta, Joosua
Liput: 15 euroa ennakko Waltikka, 17,50 euroa Lippu.fi, ovelta 20 euroa
La 14.5.2016: Steve’n’Seagulls, Tiisu
Liput: 16 euroa ennakko Waltikka, 18,50 euroa Lippu.fi, ovelta 20 euroa
PS. Työväen Musiikkitapahtuma huipentaa Valkeakosken kesän heinäkuun lopussa jo 45. kerran. Nelipäiväinen festivaali on tunnettu menevistä keikoistaan, lämminhenkisestä tunnelmastaan ja nimekkäästä esiintyjäkaartistaan. Tulevan kesän esiintyjät julkistetaan ensi viikolla.

LISÄÄ UUTISIA

Ikinuoren Työväen Musiikkitapahtuman 50-vuotisjuhlia vietettiin monipuolisen ohjelmiston ja upeiden esiintyjien voimin!

Työväen Musiikkitapahtumassa koettiin 27. – 31.7. lukemattomia iloisia jälleentapaamisia, kun festivaalia päästiin parin vuoden tauon jälkeen vihdoin viettämään entiseen malliin.Yleisön virratessa runsaslukuisena sisään festivaalialueelle, ilo oli käsinkosketeltavaa. Musiikkitapahtuman 50-vuotisjuhliin osallistui reilusti yli 30 000 kävijää.

Työväen Musiikkitapahtuman lauantai: hengästyttävä kavalkadi huippuartisteja, työväenperinnettä ja spesiaalikonsertteja

Työväen Musiikkitapahtuman pisin tapahtumapäivä 30.7. marssitti UPM Tervasaaren paperitehtaan ja Myllysaaren museon miljööseen hengästyttävän kattauksen huippuesiintyjiä, työväenperinnettä ja spesiaalikonsertteja. TMT-Talk keskustelut toivat ohjelmistoon ajankohtaisen lisän.

Juhlakonsertti sukelsi Työväen Musiikkitapahtuman vuosikymmeniin. Hector yhdisti sukupolvet ja vahvat lauluntekijät vakuuttivat.

Työväen Musiikkitapahtuman kolmas päivä juhli tapahtuman puoli vuosisataa kestänyttä taivalta ja nosti esiin upeat suomalaiset lauluntekijät. 50-vuotisjuhlakonsertin solisteina nähtiin mm. Eija Ahvo, Minja Koski, Mikko Perkoila, Harri Saksala, Heikki Salo ja Jani Uhlenius. Hectorin tämän kesän ainoa keikka oman yhtyeen kanssa keräsi valtavan yleisön, ja yhdisti eri sukupolvet laulamaan mukana kaikille tuttuja klassikkolauluja.

Musiikkitapahtuman torstaipäivänä aurinko helli, tehdasmiljöö täyttyi onnellisista ihmistä ja vahvat artistit ilahduttivat

Työväen Musiikkitapahtuman ensimmäinen suuren yleisön päivä alkoi auringonpaisteessa. Kun vuosien tauon jälkeen yleisö virtasi runsaslukuisena sisään festivaalialueelle, ilo oli käsinkosketeltavaa. Tätä oli selvästi odotettu!

Työväen Musiikkitapahtuman 50-vuotisjuhlat saivat upean startin nuorten ja paikallisten yhtyeiden voimin

Pitkä odotus on ohi – Työväen Musiikkitapahtumaa päästään vihdoin viettämään kasvotusten vanhojen ja uusien ystävien kesken! Festivaalin avasi nuortenohjelma Jylhävaarassa, minkä jälkeen Salakapakan Paikallista Energiaa -illassa nähtiin huikeita esiintyjiä eri genreistä: Säveliä Seurakunnasta, AARO, KQ Groove sekä Nappiverkkarit. Tästä on hyvä jatkaa Musareiden 50-vuotissynttäreiden juhlintaa!