Skip to content

Vesala ja Michael Monroe polkaisevat tänään käyntiin Työväen Musiikkitapahtuman

Työväen Musiikkitapahtuma alkaa tänään Valkeakoskella huikean artistikattauksen voimin. Nelipäiväinen festivaali järjestetään tänä vuonna jo 45. kerran, ja paikalle odotetaan kymmeniä tuhansia kävijöitä. Tapahtuman ensimmäisenä iltana festariyleisö pääsee nauttimaan viidestä keikasta. Illan aloittaa upeaääninen Kyösti Mäkimattila Varjokuva-yhtyeensä kanssa. Karismaattisena esiintyjänä ja vahvana tulkitsijana tunnettu artisti kruunattiin Tangokuninkaaksi vuonna 2013.

Lavalle nousee myös kovassa nosteessa oleva Vesala, jonka hitit Tequila ja Tytöt ei soita kitaraa ovat lunastaneet paikkansa top-listojen kärjessä. Suomen lahjakkaimpiin sanoittajiin kuuluva Vesala on lumonnut yleisönsä kuluvan kesän festarikiertueellaan, ja artisti onkin yksi koko festivaalin odotetuimmista esiintyjistä.
Vesalan jälkeen päälavan täyttää energisellä lavapresenssillään Michael Monroe, rock’n’roll-viihteen ehdoton mestari. Estradille astelevat myös taiturimainen bluesmuusikko Erja Lyytinen sekä sielukas trubaduuri Japi Hyökyvaara.

FESTIVAALIVIERAITA SUOSITELLAAN HANKKIMAAN LIPUT AJOISSA

Festivaalin tekijät odottavat tapahtuman avausiltaa hyvissä tunnelmissa. Järjestelyt ovat edenneet sujuvasti yli 200-henkisen talkooporukan voimin. Tänä vuonna festivaalialuetta ja tapahtuman palvelutarjontaa on uudistettu, ja erityisesti festariruokaan on panostettu: lähiruoan lisäksi tarjolla on esimerkiksi belgialaisia vohveleita ja aasialaisia makuja.
– Tämän vuoden tapahtumaa on ollut tosi kiva tehdä, ja fiilikset ovat korkealla. Toivottavasti sää suosii ja meille saapuu paljon vanhoja ja uusia kävijöitä! kuvailee toiminnanjohtaja Marianne Haapoja tunnelmiaan.
Festarikävijöitä suositellaan hankkimaan lippunsa ajoissa jonojen välttämiseksi. Festivaalialueen portit avataan tänään kello 19. Torstaina päivällä lipun voi ostaa tapahtuma-alueen kupeesta lipunmyyntikopista. Iltapäivällä lipunmyynti siirtyy festivaalialueen portille. Lipunmyynti on avoinna torstaista lauantaihin kello 9 alkaen iltaan saakka.

TULEVINA PÄIVINÄ LUVASSA HUIPPUARTISTEJA JA PALJON MUUTA OHJELMAA

Festivaali jatkuu aina sunnuntaihin asti. Lavalla nähdään mm. Antti Tuisku, Kaija Koo, Olavi Uusivirta, Miljoonasade, Mokoma, Stacey Kent (USA) sekä Hayseed Dixie (USA). Ohjelmaa täydentävät muun muassa kiinnostavat keskustelutilaisuudet, Yöyhteislaulut sekä lastenkonsertti Krokotiili Kwento. Tehtaan pilli soi Työväen Musiikkitapahtumassa 28.–31.7.2016!

LISÄÄ UUTISIA

Ikinuoren Työväen Musiikkitapahtuman 50-vuotisjuhlia vietettiin monipuolisen ohjelmiston ja upeiden esiintyjien voimin!

Työväen Musiikkitapahtumassa koettiin 27. – 31.7. lukemattomia iloisia jälleentapaamisia, kun festivaalia päästiin parin vuoden tauon jälkeen vihdoin viettämään entiseen malliin.Yleisön virratessa runsaslukuisena sisään festivaalialueelle, ilo oli käsinkosketeltavaa. Musiikkitapahtuman 50-vuotisjuhliin osallistui reilusti yli 30 000 kävijää.

Työväen Musiikkitapahtuman lauantai: hengästyttävä kavalkadi huippuartisteja, työväenperinnettä ja spesiaalikonsertteja

Työväen Musiikkitapahtuman pisin tapahtumapäivä 30.7. marssitti UPM Tervasaaren paperitehtaan ja Myllysaaren museon miljööseen hengästyttävän kattauksen huippuesiintyjiä, työväenperinnettä ja spesiaalikonsertteja. TMT-Talk keskustelut toivat ohjelmistoon ajankohtaisen lisän.

Juhlakonsertti sukelsi Työväen Musiikkitapahtuman vuosikymmeniin. Hector yhdisti sukupolvet ja vahvat lauluntekijät vakuuttivat.

Työväen Musiikkitapahtuman kolmas päivä juhli tapahtuman puoli vuosisataa kestänyttä taivalta ja nosti esiin upeat suomalaiset lauluntekijät. 50-vuotisjuhlakonsertin solisteina nähtiin mm. Eija Ahvo, Minja Koski, Mikko Perkoila, Harri Saksala, Heikki Salo ja Jani Uhlenius. Hectorin tämän kesän ainoa keikka oman yhtyeen kanssa keräsi valtavan yleisön, ja yhdisti eri sukupolvet laulamaan mukana kaikille tuttuja klassikkolauluja.

Musiikkitapahtuman torstaipäivänä aurinko helli, tehdasmiljöö täyttyi onnellisista ihmistä ja vahvat artistit ilahduttivat

Työväen Musiikkitapahtuman ensimmäinen suuren yleisön päivä alkoi auringonpaisteessa. Kun vuosien tauon jälkeen yleisö virtasi runsaslukuisena sisään festivaalialueelle, ilo oli käsinkosketeltavaa. Tätä oli selvästi odotettu!

Työväen Musiikkitapahtuman 50-vuotisjuhlat saivat upean startin nuorten ja paikallisten yhtyeiden voimin

Pitkä odotus on ohi – Työväen Musiikkitapahtumaa päästään vihdoin viettämään kasvotusten vanhojen ja uusien ystävien kesken! Festivaalin avasi nuortenohjelma Jylhävaarassa, minkä jälkeen Salakapakan Paikallista Energiaa -illassa nähtiin huikeita esiintyjiä eri genreistä: Säveliä Seurakunnasta, AARO, KQ Groove sekä Nappiverkkarit. Tästä on hyvä jatkaa Musareiden 50-vuotissynttäreiden juhlintaa!